tisdag 13 april 2010

Ordningen återställd...

Så var då ordningen återställd igen. Min käre man har åkt ut på jobb igen. Det har varit lyx för mej sista veckan, att få ha honom hemma. Kanske inte för honom, för han hade ryggskott. Det är så skönt när vi får dagar tillsammans, trots ryggont, men arbetet kallar och så får vi tänka , snart är det helg igen. Visserligen blir det en vana att alltid vara ensam hemma, men man längtar efter varandra ändå och trots att vi varit gifta i 39 år! Det är väl unikt nu för tiden ... Mina föräldrar firar 62- årig bröllopsdag i helgen som kommer, inte illa det heller. Tänk att få leva ett långt liv tillsammans, så mycket man har gjort och fått uppleva, både svårigheter och glädje, men tänk att få dela allt sådant.
Här har varit fina dagar nu. I går var vi ute i trädgården och pysslade. Trädgårdsmöblerna blev vårstädade och framsatta på plats. Det ska bli lite blomlådor på altanen också.

Taggen var med ute och höll koll på oss.
Han följer mej som en hund, fast han är katt...

Mycket Scilla växer det och de är så fina.
Massor av fjärilar var det bland blommorna.


I dag fick jag gå promenaden själv, det blev dryga sex km.
En spång över vattendraget

Jag fick syn på Vårlök utmed vägkanten.

Vitsipporna blommar för fullt nu.


Här får man välja väg.
Det är viktigt att man gör rätt vägval i livet, annars kan allt gå fel.

Jag såg inte vem som bor på denna adress,
kanske de är hemma nästa gång jag passerar.

Det här ska föreställe en uppförsbacke, den är väldigt brant,
svårt att fånga det branta på bild.
Men en fin och skön promenad fick jag.

Ha en skön kväll
Kram Birgit

6 kommentarer:

pastorsfrun sa...

Oh, vilka fina bilder!!!!Tänk att det blommar vårlök och vitsippor...Lovely!
Hoppas du har en fin vecka, trots att pappa jobbar borta igen.
Kramar Mis

Lovisa sa...

Vilken härlig promenad du fick med massor av vackra vårtecken! Själv drömmer jag om fler timmar på ett dygn för att hinna med att göra allt så som att fixa altanen, plocka fram utemöblerna, plantera lite nya fina vårblommor samtidigt som det behövs städas, diskas, tvättas...och så hade jag visst två barn också ;o)

Skönt att höra att Roger är bättre i ryggen. Må så gott och sköt om dig!

Kram Lovisa

Anonym sa...

Åh så fina bilder du har tagit.
Tyvärr stämmer det allt för väl att man är unik om man varit gift länge, men det är också så sant att man har så mycket att minnas som man delat. Vi är uppe i 11 år som gifta och 15 som sambor och har så mycket minnen som vi gläds åt.
Ha en bra vecka o snart är det ju helg:)
Kram Anita

Monica sa...

Men visst är det så; man växer ihop och kan omöjligt tänka sig ett liv utan sin man efter så lång tid! Vi har snart varit gifta i 46 år...
Men nu är vi båda pensionärer och umgås hela tiden. Vem annars skulle man kunna gör det med?
Vem bor på "Vackra vägen", kan man undra...
Kram, Monica

Bonnfrua sa...

Vilka fina bilder du har tagit!
Min lediga dag som ligger framför mig nu har jag tänkt mig att städa, göra iordning altanen och sist men inte minst ta med barnen och köpa gumpaskor! Får nog nästan vila upp mig på jobbet imorgon... :-)

Monica sa...

Vad duktig du är på att fotografera! Det är en njutning för själen att sitta & titta på vackra bilder. Själv är jag inte duktig på att fota..tyvärr. Men jag gläds mycket åt alla andra som kan ta såååå vackra bilder.
Ja, visst är det härligt att leva i ett förhållande med varm & innerlig kärlek! Det gäller att vara rädd om den och vårda den ömt. Det tror jag att vi båda gör. Sedan detta med att ha förmågan att vara tacksam, ödmjuk för livet. Gör inte "saken" sämre. Jag önskar dig en riktigt skön dag. Var rädd om dig! Här får du ett litet tänk av mig: Varaktig lycka kommer inte av vad du får, utan av vad du ger. Stor kram från din vän.